Vädrets makter spelar oss ett spratt!

Ja, att vädrets makter ...inte kan bestämma sej ..det varierar helt otroligt snabbt .. Solsken regn ,mulet ,blåst stiljte... ja ,vad finns det mera för väder ... snö?!  nej riktigt så galet är det inte ännu... 
Efter gårdagsnattens åsko regnoväder mår jag så mycket bättre ... tänk vad en väder typ kan förändra det för mej ....och förmodligen för många andra... Vet när jag var barn o mamma sa att nu blir det snart oväder .. , då kunde jag absolut inte förstå .. Jag skulle önska att hon fått leva lite längre så jag kunde fått tala om för henne hur mycket som stämmer av det hon sa... Hon blev ju visserligen 81 år men idag är det ju inte sågammalt om man hör de yngre prata om ålder. Hon skulle firat sin 100 års dag i söndags den 28 om hon levt...o pappa hade blivit 102 men han dog redan vid 61 års ålder .. Tänk vad jag saknar dem ... Ibland kan jag höra de röster inom mej... och det är så skönt .. kämnner mej riktigt trygg efter det. 
 
Här sitter jag o skrotar jag som tänkt börja rensa ut i mina garderober.. Har så mycket som jag aldrig använder och mycket av det är knappt använda saker ..Finns ju så många som behöver ngt nu för tiden så detkan vara skönt om det kommer till nytta... det är inte bara kläder ..    Men först kommer ju mitt favoritprogram på tv.."Hem till gården" och det vill jag inte missa.. Önskar Dej en skön dag trots att det kanske är både vått o kallt ute .. Kram!
 
Foto: En vy från Skärhamn på Tjörn..
 
 

Kommentera här: