Hej igen!

Ja, efter ett långt uppehåll , av olika anledningar ska jag försöka komma igång att skriva ... Sommaren , om man nu kan kalla de de gångna veckorna över ngr månader tillbaka är väl snart slut... Idag var det för kallt att sitta på altanen o dricka morgonkaffet... Solen visade sej ändå en liten stund men nu är himlen riktigt grå igen.. Inomhus får jag ha lamporna tända om jag ska göra ngt .. men vadå ... inget att bekymra sej över .. det blir nog en bra dag iallafall.. Har fortfarande inte fått ngn tid för ögonoperation. inte heller för att operera bort min sköldkörtel... men det ska ske i höst det har "de" lovat mej...Har lite svårt att se nu när jag skriver ... och Du ska veta att det är mycket jag längtar efter att kunna göra.. Handarbeta ,läsa .. ja, jag tror att det är mycket som kommer att förändras till det bättre längre fram i år.. Ha nu en riktigt underbar söndag ... Kram..
1 Åsa Andersson:

skriven

Åhh hoppas verkligen att du får en bättre syn åter!
💚Åsa

Svar: Tusen tack för titten och kommentaren på min blog... Jag har ju också Fibromyalgi .. och gör som Du försöker leva i nuet..Har läst lite i Din blogg o tycker mycket om det Du skrivit ... men kvällen är sen ..det är strax ny dag och ögonen börjar i det närmaste gå i kords så jag ska läsa mera senare ... Därför säger jag god natt .. . ha det gott ...kram! / Elle (Eleonor)
Elle

2 Åsa Andersson:

skriven

💚 ja välkommen tillbaka 👍

Svar: Hej igen! Ja, här var också helgen underbar ...sol o värme ..o så var sonen hemma o klippte gräsmattan åt mej... Kanske sita klippningen för i år ... det beror ju på om det blir varmt igen ... I går och idag är det jättesömnigt väder ... alldeles grått...o regnet hänger i luften ...men så kan det ju vara på hösten... Önskar Dej en riktigt bra dag ..Kram!
Elle

3 Åsa Andersson:

skriven

Tack, det har varit fin arbetsdag, även här har det varit dugg i luften hela dagen men ganska skön temperatur!
Kram/Åsa

4 Åsa Andersson:

skriven

Tack, det har varit fin arbetsdag, även här har det varit dugg i luften hela dagen men ganska skön temperatur!
Kram/Åsa

5 Åsa Andersson:

skriven

Tack, ja det har varit en bra dag, dugg i luften härmed men ganska skön temperatur!
Kram/Åsa

Kommentera här: