Höstsol, helt underbart !

God morgon! Solen skiner o det blåser bara lite än så länge...Alltså ett härligt o fint väder i mina ögon... Igår åkte jag iväg till Ikea i Bäckebol... Hade samlat på mej en lång lista som skulle inhandlas..Mycket av det fick jag tag på..men mycket stuntade jag i att köpa..Kom på att det helt enkelt var onödiga saker ...Passade också på att kika in på Stoff o stil...o där blev det bara ett ett stycke fleecetyg.. Hade kunnar köpa mycket mera men dels har jag en hel del tyg som ligger o väntar på att bli sydda ochdels tyckte jag det var för dyra tyger för att köpa o lägga på hög.. Ska också snart åka till Skroten i Kinna och ev.. Göksäter.. Där är det definitivt mycket mera privärt att handla.. Idag blir det inget jobb framför symaskinen..Jag ska städa ..får se hur det går ..för kroppen kännss som ngn har varit uppe o hoppat på den... Ja, så blir det efter en dag ute ..men det struntar jag i..det var så otroligt skönt att vara ute bland folk ..o känna sej riktigt "rörlig för en gångs skull...Det värsta är väl att hälsens slemsäcksinflammation ökar...Svullnaden har nu brett ut sej på nästan halva foten... o det känns väl inte så där bra... Har i allafallätit mina värkpiller så nu ska väl snart det onda iallafall ha minskat... Åskar är inne efter sin morgonpromenad... Han hade igår när jag inte var hemma ... legat osovit på högeav rentvättade kläder ... inte påde kulörta plaggen uten på mina vita sjörtor o blusar...Alltså blir det en tur tilli tvättmaskinen ..innan de kommer att strykas... En liten protest kanske ...fniss... Nu får Du ha det så gott... o jag hoppas att Du får en härlig ofin dag...Kram!

Normalt höstväder!!! Regn o blåst!!

Go´förmiddag.... Här öser regnet ner ... o det blåser som sjutton.. men jag har inget ute att göra idag ...så mej gör det inget ...men Åskar går från dörr till dörr o skriker .. han vill gå ut men när jag öppnar dörren ,backar han o börjar jama igen... Han gör som jag -..tröste äter när jag är på det humöret ...fniss... Kan han ha upptäckt detta ,tro... Jag trivs så gott med min senaste ommöblering...Det är bara lite grejer som jag vill förnya, typ blomkrukor och lite andra smågrejer ... Så skönt sen den stora soffan hamnade bakom garagt... Den ska senare iväg till återvinningen, o där till det brännbara... Nu är maten slut i skålen för Åskar o jamandet börjar igen... men jag kan ju inte tvinga ut honom... Kanske skulle jag själv ta på mej o gå ut ...då följer han säkert med ...Får se om jag gör det... när jag blir less på jamandet ... Önskar Dej en riktigt mysig dag vare sej Du är ute eller inne... Kram! Foto. Från Vänga kvarn .... Jag står påen bro o fotar ner i vattnet ...

Söndagsmorgon!

God morgon! Nej solen skiner inte men jag ser små klarblå snuttar mellan molnen...Visst är det härligt.. Åskar ute på sin vanliga morgonrunda...Jag har druckit mitt morgnkaffe o det var gott som vanligt .. o nu väntar jag bara på pillrens underverk.. Nja , underverk är det v'äl inte.. men skönt blir det en stund då det känns lite lättare i kroppen,,,Gårdagen tillbringade jag till största delen under täcket ..då jag frös och hade riktigt ordentligt ont i halsen men idag är mitt halsonda som bortbåst... Så då ska jag fortsätta o greja i sakta mak här ... Blir nog snart en tur tiil Skroten i Kinna eller Göksäter .. då jag vill ha nytt tyg till gardiner här i rummet... Just nukänns det som det skulle vara gott att somna om..men riktigt så gott ska jag nte ha det ...fniss... Ha en riktigt go´dag.. Kram!