Oj , v ad dagarna går fort ....

till o med när man befinner sej i sängen... ja, jag har ju sådana dagar nu för tiden...och just nu har det varit en hel del sådana dagar... Men nu känns det som jag är på gång igen... Mitt grovkök har haft översvämning en gång till... och nu är allt uteslutet ... bara två saker till ... ett baksug för att marken är så vattenfylld.. (mina tankar) eller så har jag besök från andra sidan som sölar mede vatten på natten... Jag har ju två avloppsbrunnar i grovköket och det är bara den under "disk" bänken som det händer vid... Ja, jag ska nu strunta idet och vänta o se om det händer ngt mera ... därute... 
Var på cafe´igår tillsammans med min väninna Britt-Marie... Första gången jag var på Nolbygårds ekobageri och cafe´. Mycket gott o jag "syndade " igår köpte en mini semla... Varför satsar inte flera bagerier på mini semlor ... mycket behagligare storlek ... och man blir inte så där pluffsigt mätt... Ännu har jag inte vågat mej på semlorna med vanilj istället för mandelmassa... trots att jag också älskar vaniljkräm. 
Här var det hemmagjord mandelmassa också och så otroligt god var den... 
Idag håller jag på städar lite lätt... städer en stund och datorn en stund... 
Har köpt mej en "musikmaskin"en cd spelare med radio ,dvd , och 6 högtalare .. men har bara kopplat in cdspelaren dför det fattades en kabel... och en antenn... Ja, jag har köpt den på second hand...för 250 kr... den är i jättefint skick.. så nu kan jag lyssna på musik och det är underbart ... Det var sonen som hade hittat den på "Marta o Maria " i Stenungsund ... så i lördags gav jag mej ut i snöovädret för att hämta den... Jösses vilket väder ... på vägen dit  körde i 20 -30 km på motorvägen  mellan Kungälv och  Stenungsund... Bilar i båda körfälten o så långt fram som jag kunde se och bakåt lika så... Något hade säkert hänt även om jag inte läst om det .. men hem gick det fort för då hade de saltat på båda typen av vägar jag körde på så då kan jag säga att det var barmark... Ha nu en härlig rest av dagen.. Kram!
 
En bild på mej från -90-talet...