De lovade sol, men var är den?

Ja , regnet hänger i luften än så länge ...så mörkt o grått att jag får tända mina små solar här inne ... alltså lamporna... och värmen måste på för luften är så fuktig och då får jag en enveten hosta ... klarar inte fuktig luft .. men hatar när det är varmare än 18 grader varmt inne...Ja ha , hur löser jag detta då? Ja, det får vi se..
Ska börja rensa i garderoberna ... har massor av kläder som jag varken kommer i eller vill använda och det är ju dumt att spara på hög när det är så många som behöver ..och inte har råd .. Tycker det är bra att åtevinningsstationerna här har vissa "rum" där man får ställa in sina kassar med sådant som går att använda och så får vissa hjälporganisationer ta vad de vill av det ...så är det om jag nu fattat det hela rätt. 
Var på nyöppnade Rusta igår ...men givetvis så hade de färger i garnet jag ville köpa tagit slut...men förhoppningsvis kommer de tillbaka om ett tag... Får lägga undan de två filtarna jag börjat på och börja sticka på mina sockor i stället.
 
Igår kom jag iväg till frissan ... och jag blev jättenöjd ..det kändes så skönt att klippa av de t långa håret .. o äntl
 
en få ordning på hårtestarna... Har inte kännt för att gå o klippa mej på hela sommaren men igår kändes det helt rätt ... 
Nu ska käringen sätta igång här ... o hon önskar Dej en riktigt skön höstdag ,även om nu inte solen visaar sej ... Kram!