Solen har hittat tillbaka!

Ja, det är ett underbart solsken ute men det är betydligt kallare ute i dag... Bara +10 grader... men trots att det blåst som sjutton ..nej inte full storm tack o lov, så har inte trädens löv blåst av ännu ..sitter massor av gröna löv kvar o tänk att det är 1 oktober i morgon!!Vet inte när jag upplevde att det var så grönt i naturen sist vid denna sena datum. 
Prins Åskar sover i sin stol då han varit ute i flra omgångar i natt ... han håller mej dåvaken nattetid den lille prinsen..fniss... men det gör inget alls ... jag gör vad som elst för honom..det är säkert ...
 
Idag är det städdsg.... men det blir bara det nödvändigaste ... har inte lust att städa ... ska in till stan för att handla lite .. är sugen på ngt gott.. att äta men vet inte vad ... Har Du ngt förslag ,kanske?     Inget med en massa socker i för nu verkar det som om mitt blodsocker håller på att bli stabilare... Ska iallafall köpa frukt ... ett tag körde jag med apelsin jucie då apelsinerna var så himla dåliga o torra .. men då ruade givetvi sblodsockret upp i en rasande fart .. 
 
Igår tittade sonen hit för att visa sin splitternya bil .. han kom "nästan" direkt från bilfirman... Jösses så tjusig... o lättkörd ... men så mycket grejer det var att lära sej ... Jag körde en liten sväng men jag letade ständigt efter växelspaken ...Men visst verkade det skönt att slippa växla.. 
Nej nu ska här bäddasinnan prinsen hinner lägga sej i min säng igen... fniss... Ha det nu riktigt bra o var rädd om Dej!   Kram!