Det vackra vädret...

varade inte mer än en dag men jag njöt verkligen av solen ock värmen.. Idag när jag kom upp var det åter grått  och en tät dimma eller om det var dis.. vet inte om det är ngn skillnad på det.
har suttit o grejat med mina adventsljusstakar ...bara en som lyste men rätt som det var så slutade den också. Blev minst sagt irriterad men det hjälper ju inte. Så i morgon blir det att inhandla nya lampor o se om det hjälper annars får det väl bli ngr nya ljusstakar.
Igår satt jag och sydde små hjärtan tyckte det var så roligt så jag struntade i influensasprutan...och tur var väl det för när jag kollade öppettiderna så hade de inte öppet förrän den 3/12 eftersom vaccinet var slut hos tillverkaren. Tog ett foto över nejden här igår när jag varit efter posten... älskar bnnär dimman eller diset kommer smygande över gärdet... Ha nu en go´kväll... Kram!
 

Nu år det oväder igen!

Nu är det ösregn igen och vinden viner runt husknutarna... tänk om det varit snö istället , vad ljust o fint det skulle blivit..
Gårdagen sov jag bort ...jag var så trött så trött och jag kände mej helt borta så efter det jag ätit frukost o suttit en lång stund för att ta sats att göra mej i ordning så gick stegen till sängen i stället för o badrummet... Vid sådana här tillfällen är det otroligt skönt att leva ensam... Tänker tillbaka på den tiden då jag levde tillsammans med K. Han sa att han förstod men utåt visade han tvärt om... Då gick jag ständigt omkring med dåligt samvete för att jag inte orkade vara den han ville jag skulle vara ... Tänk vad dum jag var ... skulle överhuvudtaget begripit att han inte var den typen av människa som accepterade ngn som var sjuk. Men som sagt han kommer väl dit själv ngn gång ..och då får han se hur det är ... Fibron sätter sina spår  inte bara fysiskt ,psyket blir också ´drabbat ...jag blir så trött i huvudet ...också  hänger inte alltid med i svängarna   brukar jag säga ... och inte blir det väl bättre av att jag g¨r så mycket ensam,,,kanske... men samtidigt är det bra att vara ensam för då är jag mycket mera avslappnad än om jag skulle ha ngn vuid min sida för jämnan... Vad jag ska göra här i dag ..vete sjutton ... det får bli som det faller sej.. helt enkelt... tar dagen som den kommer ... och det är så härligt att göra det ... Ska kolla på hem till gården .. det är det enda som är spikat ... Önskar Dej en riktigt skön måndag ... Kram!

Nu vaknar jag ...

till liv.. Solen lyser för första gången på jag vet inte när ... Har suttit här o skrivit ett långt inlägg o så trycker jag på fel tangent så allt försvinner ....  Så denna gången var det mitt fel ..fniss... Skriver inte så mycket nu eftersom klockan rusat iväg ... och det har blivit förmiddag  och jag måste få gjort lite av varje här .. men jag lovar att det inte ska bli ett så långt uppehåll denna gången även om solen inte visar sej. Ska ut och fixa i ordning på altanen som jag började med igår ... håller på att pynta med lite med gran o tallris ..tycker om när det ser ombonat ut... och så hoppas jag på att det blir lite snö..bara så det blir vitt ..inga mängder .... så blir det ljust o fint.  
Önskar Dej nu en fin dag ... kram!