Söndag .. men jag ska städa ...

Ja, idag struntar jag i att det är söndag ... måste greja till lite här idag för i morgon får jui vi gäster...
Molnen tornar upp sej så här blir nog ett rejält oväder ..känns så i kroppen också..Sonen skulle ta en "fridag " idag sa han igår... och det tycker jag absolut att han ska.. han har ju semester..  Hade ju varit så mycket lättare för honom om han bott här...Som det är nu är det ju så mycket att göra att han inte får ngn semester<alls. Det är väl i sju år som han pratat om att åka till USA  igen men inte kommit iväg... Men jag är ju glad att han stannar här hemma för än så länge händer det ju inte så mycket otäckt här ... men det vill jag ju inte säga ...till honom.
 
Åskat satte iväg mot dörren som en oljad blixt klockan 9 i morse,... han slog rekord i går var ute i elva timmar.. o när jag tog bilen o åkte o tittade efter honom så kom han springande nere vid brevlådorna o ville åka med hem.. Jag tror inte sonen har trott riktigt på mej men nu fick han se att Åskar vrkligen åker med när jag tittar efter honom... Nej , nu ska jag sätta igång här o önskar Dej en riktigt härlig söndag .. även om det regnar o åskan mullrar... Kram!
 
Finns det ngt goa´re än en liten tass...
 
 

Oj då, vart tar tiden vägen?

Tycker Du som jag att du inte riktigt hinner med? Skulle ha skrivit vartenda dag var tänkt men nej då , inte blev det så inte.
Iförrgår kom sonen hem och nu går tiden fortare än någonsin. Han har fullt upp med jobb att göra på huset..  Tyvärr klarar jag inte av att jobba varken i trädgård eller med huset längre. Hjälpte till att bära o lyfta trädgård möblerna från altanen igår...och givetvis så värker kroppen idag... händerna ska vi inte tala om... I morgon måste jag städa lite iallafall för på måndag får vi gäster här ,det är en ,kanske det kommer flera kompisar till sonen.  Det är kompisar som jag aldrig träffat ..ska bli spännande.
Ska också förbereda mat i stora mängder..det vet ju både Du o jag hur karlar äter...fniss... Sov så gott och så hoppas jag att vi ses i morgon.
 

Oj vad tiden springer iväg,,,,,

Sitter på altanen,solen skiner inte,molnen är så täta att den blå himlen inte visar sej. Men det är otroligt skön temperatur. 
Prins Åskar kom hem nu, ja min lille kisse. Han kom hem 23.30 i natt. Väckte mej kl:2 för då ville han ut igen. Jag har nog skämt bort honom en hel del....det måste jag erkänna. Jakvaknar varannan timma o kollar om han är uanför huset. Det är ju inte alls konstigt att jag är trött på morgonen. Tur att jag är pensionär.  
Nu kommer snart min son hit . Han började sin semester i torsdags.
Har inte träffat honom på ett tag så det ska bli jätteroligt när han dyker upp.  
Tur att det inte är riktigt så varmt idag som det var igår...för idag ska jag städa....  lika bra att sätta igång.. så ha detnu så gott.....Kram!