O så äntligen har...

värmen kommit... eller var det bara för jag jobbade ute (klippte gräset ) som det var så varmt ..fniss.. Om en stund ska jag gå och hämta posten så då får jag väl känna efter ... Blåsten den hänger i ..värre i dag än tidigare dagar i veckan.. fattar inte att det inte kan bli en lugn dag . Åskar ligger här bredvid mej o sover... han är lite ledsen på mej eftersom han inte fått vara med ute men med tratt runt huvudet så är det inte lämpligt . Ja, inte heller för de sydda såren på magen och sidan.. Tog av honom tratten en liten stund i morse bara för att han skulle få tvätta sej men det skulle jag nog inte gjort för på den korta stund och trots att jag hade uppsikt över honom hann han med att riva hål på såret som är sytt på huvudet...Fattar inte hur snabbt detta gick.... Har klippt mer än halva gräsmattan nu... ja den är stor så jag får ta det pö om pö... så mycket varje gång som ryggen mäktar med. Så när gräsmattan är färdigklippt så är det dags att börja om .. så jag har o göra bara jag vill... I eftermiddag ska jag stryka... högen av rena tvätt har växt sej stor igen ... jag tvättar nog lite för ofta .... det har jag i mej sedan förr ... hel o ren ... det sitter i ryggraden.. Tänk vad nöjd jag är med mej själv när jag jobbat ute lite... ja nästan hela förmiddagen blev det och det är så himla skööönt! Nu är det dags för promenad till brevlådan ... Ha det gott... Kram!
Foto : Min änglakatt Mandel .. han blev bara 6 år och var blind sedan födseln... Min syster hittade honom övergiven i ett skogsbryn..

Sommarvarmt var det

i vinden igår .. men eftersom jag dagen innan tyckt det var kallt som bara den tog jag vinter jackan på även i går då jag skulle in till stan o handla ... Ja... och då blev det varmt vill jag lova .... Hoppas nu den goá värmen stannar även om det blåser ... Kanske kan jag acceptera blåsten bättre om vinden är varm o skön... Här är sen morgon idag också... har blivit så nu när kissen Åskar inte får gå ut... då sover han också väldigt länge och jag ..jag vaknar då inte av mej själv inte... Min lille going vill inte gå på lådan ensam ... och skulle han göra det så jamar han tills jag har varit o tömt den... för att gå på den en gång till medan det ligger ngt gammalt kvar ..nej ..det går bara inte ... Som tur är kan han gå flera gånger på lådan om jag inte är hemma på ngr timmar ... men det händer så sällan att jag är borta så länge.. Ja , jag satt o funderade här hemma igår ... Vad består mitt liv av egentligen... Hemma sysslor och att handla mat... inget som händer nu för tiden ..är speciellt roligt och upplyftande ... träffar aldrig ngr människor inte ens nya människor ..Inte ens när jag är på Maxi o handlar... Det sociala livet är noll... helt enkelt... det är skrämmande.. Jag som alltid varit igång o träffat människor ... i hela mitt liv... sitter nu här som en gammal förgrämd gumma... Nej riktigt så är det inte ...förgrämd är jag inte .. jag håller baske mej humöret uppe för det mesta ..men tanken på hur jag kommer att bli så småningom ,skrämmer mej... Jag vill alltid vara glad ... o kunna prata o skoja ... men går jag så här såååå... ja, man vet ju aldrig .. och detta på grund av att ekonomin.inte är så bra och för att jag inte vill sätta mej i skuld.. och värken...den håller mej hemma ... Vad skulle det blivit utan datorn...??? fy, hemska tanke.. datorn fyller en stor plats för mej ... den är kontakten med mina medmänniskor.. Ja, så är det ... Nej nu ska jag bara tänka positivt och kanske kanske j´kan jag vinna mer än 60:- på ngn av de 4 trisslotterna jag prenumenerar på varje månad..fniss.. Ha en bra dag ... Kram!
Foto: Min lille älskade änglakatt Mandel som endast blev 6 år gammal... Han var tydligen blind sedan födseln.. men klarade sej bra med mattes hjälp...

En katt med tratt!

Ja det är just en sådan katt Åskar är just nu... Han har ju tre sydda sår efter knölarna som veterinären tag bort på honom... Det ser ut att läka bra men han får inte gå ut förrän stygnen är borttagna och det dem ska tas bort den 2 maj...Han har accepterat att vara inne men blir säkert överlycklig den dagen han släpps ut... Vi har långa goá sovmorgnar just nu...fniss... Solen skiner men det slutar inte blåsa .,,. en enveten vind som är kall som sjutton... hade tänkt klippa gräset men eftersom det regnat massor i natt får jag åtminstone vänta tills i eftermiddag... med att göra ett försök... Igår när jag satt o stickade blev jag så full i skratt åt mej själv... Jag började sticka med en tanke på att det skulle bli en liten sjal...men under tiden så ploppade tanken upp på att det kunde bli en fuskolle... en mössa .. en poncho eller en liten väska... Är det det som kallas kreativitet tro? fniss... Nå väl ..vad det b lir vet jag inte själv riktigt ännu ... men jag tror på en liten väska ... Måste också in till stan för att köpa mat till Åskar ... vi har slösat lite med go´maten under denna tiden som han varit inne... Han måste ju få ngn form av lite mera omtanke än vanligt ... Det är väl inte fel... Idag vet jag inte riktigt mer vad som kommer att hända ... blir nog som vanligt ...lite av varje ...Men jag vet iallafall att jag önskar Dej en riktigt bra dag Önskar Dej en riktigt skön måndag....Kram! Foto: Trattkatten Åskar!

Liknande inlägg