Lördagsmorgon och...

molnen hänger blytunga alldeles ovanför trädtopparna... det är vindstilla... men både regn o hård blåst kommer väl vad det lider... Det hjälper nog inte att hålla tummar o tår för att det ska bli ett annat väder än vad SMHI lovat... Har innesysslor idag ..att göra hela dagen medans sonen skulle hålla på ute i trädgården... men hur det blir med det får vi se... När sysslorna här nere på första våning är gjorda ska jag upp på övervåningen o ta ett "tag".. Ska se vad jag kan hitta på att sätta händerna i vill sticka ngt nu igen... men vet inte om jag har passande garn hemma... Ska också se vad för garn o tyg jag ska inhandla när jag åker till Göksäter ngn gång fram i veckan som kommer ... (tror jag) Skulle ha åkt nu i flera veckor men det har inte blivit av... då jag har haft fullt upp med matlagning eftersom sonen är hemma här på sin semester o grejar ...Ha det nu så gott... o var rädd om Dej! Kram!

Här är sol idag...

men regnet kommer var så säker... Ska regna massor i morgon.. enligt SMHI... Fan säger jag bara .. var är sommaren? Idag har jag varit o köpt en yxa... det var välbehövligt ...den gamla som vi rotade fram som legat här i åratal i ett trasigt växthus ... hade verkligen sett sina bästa dagar ... Rosten var nog cm -tjock..fniss... Åskar ligger utslagen o soffan o sover ... han var ute vid tre i morse o traskade runt så sovstunden är nog välbehövlig... Hade med glädje legat längre idag men har en del måsten som måste klaras av ...Får väl sova i morgon om o när regnet öser ner... Nu dska grytan med pepparrotskött på ....Det låter väl gott..? Ha en härlig dag ..Kram!
Foto: En våt Åskar.

Ingen "het" sommar precis...

Vanlig svensk sommar... ja det är det iallafall här i västra Sverige. Det blåser o regnar och varmt är det inte ..15 -18 grader men blåsten gör ju att det känns mycket kallare... Har knappt varit ute ...den sista tiden .. har stått framför spisen o lagat mat ..långkok... Sonen är hemma o i bland dyker ju kompisar till honom upp och då går det banne mej åt mat... Han jobbar med trädgården .. sådant som inte jag klarar av .. fast nog ville jag göra det ..om jag kunde men kroppen säger NEJ, Har anmält mej till Knalleslöjdarnas marknad... och hoppas att jag kan vara med på den... den är sista helgen i Augusti.. Har inte tillverkat så mycket nytt precis men jag har ju en hel del sedan tidigare. Ska åka ut till kusten så snart vädret blir bättre ... Ska bland annat hälsa på gamla kompisar sen tiden jag bodde i Stenungsund .. Det ska bli trevligt...Nu ska jag försöka skriva lite mera energiskt här på bloggen... ja.. jag ska iallafall försöka..fniss.. Foto: Har stickat 4 st sådana här dockfiltar... .