En sak förstår jag inte.....

varför finns inte mina inlägg med i bloggspaning.. har kollat så det som ska vara ifyllt är i fyllt... Fattar inget ..är det ngn som vet vad det kan vara för fel..?

Nu är det snart jul...!

Måste bara visa min systers nya tomte ..för iår .. Hon har gjort formen .gjutit i cement..och målat... Ser på långt håll när det är hennes underbara verk... för de har ett alldeles eget utseende ... Jag kallar det "bittan utseende " Hon heter nämligen Birgitta men kallas Bittan... o efternamnet är Dahlstrand...

Jösses vad skönt ..

det är att sova ...Vaknade inte förrän klockan 10 av att grannen väckte mej... fniss... Men jag mådde inte bra då .. mådde som vanligt illa o var vilket händer nästan varje morgon... Fattar inte vad det är ...inte heller läkaren kommer på det...Konstigt är det iallafall... Idag är min lille fyrbening Åskar sur på mej... Hans go´mat har tagit slut ... o han får äta upp den go´maten som han inte gillar ... "oxköttspåsarna" o då är jag ju inte älskad precis... Men idag ska jag ta mej in till stan o handla de bästa påsarna .. de med lax o räkor... o så ngr runda små burkar "gourmet" ngt heter de ... Ja, ja .. det bästa duger bara ... åt honom... Men på fotot är änglakatten Otto , Åskars bror som bara blev 5 år gammal.. saknar honom så mycket .. Ha nu en riktigt go´helg ...Kram!