Vinter ,!!!

Var ute en liten sväng... o herre min je..,vad kallt det var..-9 stod det på termometern men det kändes som minst det dubbla. Inte ens Åskar ville gå ut ... Han gick ut genom entre´dörren.. o sprang som om han hade eld i baken ett kvarts varv runt huset oställde seji lä för blåsten o "ylade" tills jag hade hunnit dit för att öppna grovköksdörren..Nu ligger han o sover Nu har det börjat snöa här..ojag har inte tänkt att sätta näsan utanför dörren mer idag , absolut inte.. Raset av byggnadställningen i Götebor..kunde fått enorma följder ... När de sa det på radion ... tänkte jag av ngn anledning genast på den svåra spårvagnsolyckan där för ett antal år sedan .. som förorsakade att 13 människor ( tror jag det var) förlorade livet... o jag befarade att det skulle bli ngt liknande här... Tack o lov så verkar det inte ha blivit ngn som kommit till skada... Änglavakt är mitt enda ord...Nej , ska jag äta middag så får jag väl laga den..fniss.. Ha det så bra o hoppas du får en skön kväll...Kram! Foto: Sonen o jag för ca 44 år sedan..

Kallt vinterväder ...men det struntar Åskar i ....

Go´förmiddag! Solen skiner från en klarblå himmel o det gnistrar vackert om snön... Kallt som sjutton ..- 13 grader där inte solen kommer åt att skina .. men i morse var det hela -19 grader ... De´är kallt de´.. Hua... Åskar kunde jag inte hålla inne längre än till för en stund sedan... Han levde rövare här så det var nog bäst att han fick gå ut olätta på trycket ...för se på lådan vill han han inte gå, trots att han fått en stor ny o fin låda ... Jo, är han dålig av ngt slag .. då går han på den men inte nu... nej för sjutton ,då ska han ut i vida världen.. Nej nu ska jag med värkpillers hjälp sätta igång dagen här ... men jag hoppas att Du får en härig dag o att Du njuter av solen även om dina fönster är skitna... fniss.. Det är mina fönster här men det ska inte få ta ner mitt humör ... Ha det gott...Kram!

Vackert ute men kallt...

God morgon! Solen skiner men det är buskallt...var uppe företuppen i morse..men tar det lugnt..Åskar kommer väl snart in från sin första promenad antar jag ...Ville knappt släppa ut honom då det var- 10 grader kl.7.00 men han travade ut genom dörren så glatt så...Han har iallafall inte varit ute ngt i natt... Blev fulli skratt när jag såg Åskar på altanen ohan gickisina gamla fotspår i snön...att göra nya fotspår var dåinte aktuellt...Detsåg så roligt ut... Uj ,uj, vad kallt det skabli kommande vecka..det gäller att ha de tjockaste ,ja,iallafall de varmaste kläderna framme att ta på sej när manska ut.. Men det bästa med detta vädret är ju att solen ska tydligen visa sej varenda dag nästa vecka...Verkligen härligt... Jag hoppas nu att du får en riktigt härlig dag.Kram! Foto: Liten Åskar

Liknande inlägg