Tisdag och den efterlängtade...

vattengympan... Snart har jag gått alla 12 gångerna... sen blir det inget förrän till hösten igen. Hoppas nu att det blir en riktigt skön sommar så man han bada ute ..i havet .. Ok jag har en rejäl bit till havet men ngr gånger ska jag väl ta mej dit .. Här finns många insjöar men jag är inte så glad att bada i dem... varför vet jag inte ... det känns unket o smutsigt helt enkelt... Bara inbillning kan jag tro men så är det. Igår var jag ute på en shoppingtur tillsammans med min syster Birgitta... Skulle handla tyg ... men kom bara hem med en meter tyg med ett gulligt kattmönster... ja, lite annat smått o gott kom med av bara farten men absolut inget onödigt. Hela dagen försvann fort som bara den. Jag körde 24 mil... och armarna värkte som bara sjutton i ggår kväll ja idag också så nästa gång får vi dela på körningen... Men jag älskar att köra så på sätt o vis var det ju ingen belastning.. Önskar att Du får en underar dag ... Kram! Foto: denne lille kille, min son har nu hunnit bli hela 43 år!!

En regnig söndag...

Go´förmiddag! Ja vädret bjuder då inte på det bästa precis...+6 grader är det visserligen men regnet gör det grått o vått.. Igår var jag o grattade min syster som fyllde år ,20 gula tulpaner fick hon som vanligt ... Hon älskar gula tulpaner och vid detta laget så vet hon vad hon får.. Jag blev bjuden på världens godaste smörgåstårta ... Det finns en liten lanthandel där hon bor och tjejen som äger affären hade gjort den... Helt underbar var den... När jag sedan kom hem bytte jag gardiner i köket , ja, jag hade verkligen arbetslust... hade tänkt fortsätta med gardinbyten i dag också men ska sanningen fram så har jag inte den blekaste lust till det ,så det får helt enkelt vara. Det blir istället lite småplock ... och så ska jag stryka en enorm tvätthög ..nja hela blir det inte .. tar lite av den då o då... Fotot som jag lagt in här på bloggen .. är hos min syster .. Hon har gjort så underbara blomster uppsättningar som hon har i trädgården, och detta är en av dem . Nej nu ska tanten här sätta igång ... så hon önskar Dej en riktigt härlig dag trots att den är grå... Kram!

Solen lyser på oss idag!

Ja, det verkar bli ett underbart väder .. kyligt är det förstås, var -grader när jag kom ur sängen men nu har temperaturen orkat sej över det magiska strecket.. Idag blir det födelsedagskalas hos syster min.. Ska in till stan och köpa en stooor bukett med gula tulpaner .. Hon älskar gula tulpaner och det får hon varje år av mej.. Kanske lite tråkigt men då vet jag iallafall att hon tycker om det.Åskar ute på sin morgonrunda ... Han som jag gillar när det är solsken... kanske blir det lite svårare att få in honom innan jag åker ..då vädret är så fint. Har kommit på vad jag ska göra för att kunna sitta lugnt i soffan ..Blir att göra eller köpa några mjuka saker att ha på hyllorna där det finns risk att Åskar kommer att härja ... Nästa gång kanske det inte går så bra som det gjorde denna gången... Ögat känns ömt men inte alls så farligt som jag befarade att det skulle bli.. Ibland har även jag tur...fniss... Önskar Dej en riktigt härlig lördag. Kram!