En lite,lite svalare morgon, SKÖNT!

God morgon! Solen skiner ,även idag ...men lite , lite kyligare är det allt... Tycker det är så skönt... Trodde jag skulle vara jättetrött idag då jag somnade först efter fyra imorse ... men det är helt otroligt jag är jättepigg och var uppe före 7.30! Redan fredag ... får se vad jag ska företa mej idag ... skriver inte ngt ..för hos mej blir det nästan aldrig som planerat...fniss..Jag har mina tankar .. men ..fniss... Lite plock som vanligt på morgonen... men sedan är allt oskrivet...Igår gjorde jag ju absolut ingenting ..för kroppen gjorde ont .. o det gör den ju idag också men inte riktigt på samma sätt o inte riktigt så mycket ...så ngt ska jag väl hitta på att göra .. Nu ska sonen jobba en vecka till sedan har han minst 5 veckors semester ...men om han kommer att vara här så mycket vet jag inte .. tror inte det .. Förmodligen blir det paddling o sen pratade han om fjällen... jo..han har lite av varje o välja på...sedan ngn resa utomlands också .. men han är väl som mej ... bestämmer inget i förväg ..fniss.. Oj då! Inte har jag nämnt Åskar ..ännu... Jodå .. han mår bra .. Har varit ute på flera promenader under natten och en nu på morgonen...men nu ligger han på sin vanliga plats på sittdynerna på soffan här ute på altanen... Tidigare har vi haft en stund när jag borstar honom.. det gör vi så gott som varje morgon och han brukar älska det .. Under hakan verkan han gilla det allra mest ... så där kan jag hålla på o borsta nästan hur länge som helst...Ja, nu ska jag avsluta mina kråkfötter... Nja jag kan säga att det är tur att jag skriver så här ..hade jag skrivit för hand tror jag verkligen ni hade ledsnat innan ni kommit igenom texten..fniss...Ha nu en riktgt go´dag ! Kramar till den som vill ha...

Idag är det VARMT!

God morgon! Sitter på min vanliga plats på altanen... o här kommer jag att sitta alla goá o varma morgnar hela sommaren..Åskar är som vanligt på språng... ja, det har han varit nästan hela natten... Ska idag försöka få gjort ngn nytta ..men stressa ...nej det blir inget .. Igår trillade jag ner baklänges från en sådan där "gammal" mindre pallstege.. och höll på att få torkskåpet över mej.. Jesses vad rädd jag blev..Men för en gångs skull var jag glad att sonen hade en massa grejer bakom mej ..och att en frysbox stod där ..då blev inte fallet så himla högt ... o torkskåpet hann jag släppa innan det välte åt fel håll...Trodde inte jag skulle komma ur sängen idag... men det gick lika bra som vanligt även om det känns lite här o där ...men det är ju inget konstigt .. Idag blir jag hemma hela dagen... vill bara gå här o "skrota" Tänk att jag trivs så bra här ute.. Tänker med fasa på hur det ska bli om jag flyttar in till stan...Ja, jag är väl tvungen till det när jag inte klarar köra bil av ngn anledning..Men den dagen den sorgen... får passa på att njuta så länge som möjligt ...0 nu njuter jag .. Ja ha .. så fpr dett välvara färdig skrivit för denna gången.. Fickbesök här av en kille som hade med elen o göra .. o vårt kommande fibernär... Låter väl bra.. Ha det nu så gott i värmen... Kram!

Ytterligare en varm o go´sommardag...

God morgon! Sitter i lugnet på altanen o försöker vakna...Åskar har hela tiden suttit på bordet också men gick precis ner härifrån.. Kommer inte att vara inne på datorn så mycket denna veckan... Ska pröva att slita mej lite från den så jag får gjort lite mera vid symaskinen..fniss..Det är en varm dag och jag ska köra Gunilla,min lillasyster till tandläkaren..o så hoppas jag att jag får gjort lite här hemma också. Kan väl i ärlighetens namn säga att jag latat mej lite den sista tiden.. inte gjort merän det allra nödvändigaste .. o så lite roligt framför symaskinen... I går kväll tog mina GB slut pådatorn... var bara till att köpa flera .. men jag vet inte om det räcker kanske måste jag köpa en gång till... Hade haft 20 GB i rabatt.. i två år men tänkte inte på att de två åren tagit slut i denna månaden ... så istället för 100 GB hade jag nu bara 80... Jag ser ju väldigt mycket på TVplay ..eftersom jag bara har "skogstv" som min väninna kallar det ..1,2,4, o 6an.. Men snart har vi väl fiber och då ska väl inte detta problem uppstå.Hoppas jag i allafall. Det där med att vakna känns avlägset idag ...varför vet jag inte ... ögonen går i kors här...Ska jag skylla på värmen , tro, eller är det ngt annat ... Nu börjar min gamla spis ge upp... Sonen har sagt länge att han ska köpa ny spis ..men jag har tyckt det varit onödigt .. men nu ser det nästan ut som om han får sin vilja igenom...fniss..Jag har tyckt att han kan vänta tills han flyttar hit ut o byter ut köket ... så allt blir nytt.. Nej, mina goá vänner ...Ha nu en riktigt fint dag ... Kram o var rädda on Er... Foto: Otto o lilla Jessy..för ett antal år sedan... Nu finns ju inte Otto och var Jessy håller hus det vet jag inte heller .