Oj , v ad dagarna går fort ....

till o med när man befinner sej i sängen... ja, jag har ju sådana dagar nu för tiden...och just nu har det varit en hel del sådana dagar... Men nu känns det som jag är på gång igen... Mitt grovkök har haft översvämning en gång till... och nu är allt uteslutet ... bara två saker till ... ett baksug för att marken är så vattenfylld.. (mina tankar) eller så har jag besök från andra sidan som sölar mede vatten på natten... Jag har ju två avloppsbrunnar i grovköket och det är bara den under "disk" bänken som det händer vid... Ja, jag ska nu strunta idet och vänta o se om det händer ngt mera ... därute... 
Var på cafe´igår tillsammans med min väninna Britt-Marie... Första gången jag var på Nolbygårds ekobageri och cafe´. Mycket gott o jag "syndade " igår köpte en mini semla... Varför satsar inte flera bagerier på mini semlor ... mycket behagligare storlek ... och man blir inte så där pluffsigt mätt... Ännu har jag inte vågat mej på semlorna med vanilj istället för mandelmassa... trots att jag också älskar vaniljkräm. 
Här var det hemmagjord mandelmassa också och så otroligt god var den... 
Idag håller jag på städar lite lätt... städer en stund och datorn en stund... 
Har köpt mej en "musikmaskin"en cd spelare med radio ,dvd , och 6 högtalare .. men har bara kopplat in cdspelaren dför det fattades en kabel... och en antenn... Ja, jag har köpt den på second hand...för 250 kr... den är i jättefint skick.. så nu kan jag lyssna på musik och det är underbart ... Det var sonen som hade hittat den på "Marta o Maria " i Stenungsund ... så i lördags gav jag mej ut i snöovädret för att hämta den... Jösses vilket väder ... på vägen dit  körde i 20 -30 km på motorvägen  mellan Kungälv och  Stenungsund... Bilar i båda körfälten o så långt fram som jag kunde se och bakåt lika så... Något hade säkert hänt även om jag inte läst om det .. men hem gick det fort för då hade de saltat på båda typen av vägar jag körde på så då kan jag säga att det var barmark... Ha nu en härlig rest av dagen.. Kram!
 
En bild på mej från -90-talet...
 

Vilket attans....

väder... snöar o blåser... Var på Maxi o handlade... och passade på att köpa hostmedicin och slemlösande... Jag hostar så det är som om jag skulle gå i sönder... Stckars lille Åskar som låg bredvisd mej i natt och han flyttade inte sej en millimeter trots att jag hostade mer än jag sov... 
Sonen ringde men  vi fick sluta prata för det gick inte så fort jag öppnade munnen för att säga ngt så satte jag igång att hosta... Han hade varit hos läkaren och fått två omgångar penicilin, Urinvägsinfektion igen... Undrar vad det egentligen beror på... Så han hade varit hemma från jobbet idag men de har inget att göra på firman där han arbetar så han behöver inte känna sej pressad... 
Låg här o funderade på i morse att om jag bodde inne i stan... skulle jag då våga gå ut på kvällen...?   Det händer en hel del överfall även dag tid... Nej jag skulle nog stanna hemma... Det är hemskt att det ska behöva vara så ... en massa överfall även på ljusa dagen och det är inte bara äldre som råkar illa ut... Min systers väninna råkade ut för detta före jul då hon kom cyklande... De tog tag i väskan hon hade på axeln... men jag tror inte de fick tag i något men hon välte ju med cykeln... Samma dag en stund senare var det ytteligare ett överfall bara en liten bit därifrån... Usch ja, det är så hemskt tragiskt.
 
 
Foto: Min älskade lille Otto som är i katthimlen.. Han blev endast 4 år gammal.
 
 
 ...för de personer som utför detta   är det spänningen de är ute efter eller ngt för ekonomisk vinning... 

Idag är det segt ....

Ja, förkylninen har tagit ett rejält tag i mej... var så längesedan jag var riktigt förkyld så jag klagar inte ... Tar det lilla lugna idag... Skulle ha städat men det får vara tills i morgon om jag känner mej lite piggare .... Mina trisslotter kom idag .... VINST!!!  På 60:-  ha,ha.. Har bara vunnit mera en gång o det var 1000:- Då var jag otroligt glad... Ja ,även det lilla glädjer mej!
  Sonen skulle komma hem hit på fredag och ta ihåll med den fallna tallen men han får baske mej inte komma om jag är så här förkyld... han blir så lätt smittad och blir oftast väldigt dålig.. och han har ju sitt jobb o inte vill han stanna hemma  så han blir bra heller... och tallen flyttar väl inte på sej kan jag tro. Kom på att jag glömt att betala in medlemms avgiften till Knalleslöjdarna... det måste jag göra ... jag glömmer så otroligt mycket nu för tiden ... Önskar dej nu en härlig onsdagskväll... Kram.
 
 
 
Åskar tar skydd för stormen...