Jösses vilket väder ...

Nu har det varit varmt o "skönt" för den som älskar värme... ja, jag älskar värme men inte så varmt som det varit den sista veckan... så där lite lagom...15.20 grader ungefär är alldeles lagom för mej... jag säger inte att det är varmt precis men jag mår bättre då ... på alla sätt... men jag vet att den stora majoriteten älskar när det är varmare... Idag har Åskar bara varit ute på sin morgonpromenad... vågar inte släppa ut honom eftersom det som växer på gärdena här bredvid ser moget ut o klart för skörd ... Hade jag vetat vem som arrenderar marken hade jag kunnat fråga .. . Det enda jag vet är att han bor en bra bit härifrån... men ska höra med grannarna om de vet var jag kan få tag på honom... bonden alltså.. Jag tror att det är ngn stans i åkern Åskar sitter o kollar på möss o annat smått o gott ..för han kommer alltid ifrån åkern när han kommer hem. Han var som bara den en stund men när inte det hjälpte att han puttade ner det han kom åt i golvet så gick han upp på andra våning o lade sej ... Kanske går jag ut med honom i koppel lite senare ... vi får se hur det blir... med den saken ... Idag ska jag greja här inne ,har inte mått så bra under helgen så jag ska ta igen det jag inte gjort av de dagliga sysslorna ... En tvätt maskin med lortig tvätt har jag satt på ..så dagen har börjat .. iallafall.. Nu önskar jag Dej en skön dag ... Kram!

Torsdagsmorgon, en morgon med....

sol och vindstilla .. Har suttit ute nu på morgonen i morgonrock o ätit frukost... så skönt jag har har det... men ändå är det ngt som fattas .. vad vet jag inte ..men det finns ett tomt rum inom mej.. När jag så satt i solskenet kom min kisse Åskar hem .. han går som vanligt sina morgonrundor här omkring... och sedan efter lunch så blir det en riktig långrunda.. Härom dagen kom han inte hem förrän 23.30... och som tur var var det en massa bra på tv..så jag hann inte bli särskilt orolig för honom... fniss.. Har massor av inne sysslor att göra i dag men vet inte om jag kommer mej för att göra dem... bara det nödvändigaste förmodligen... allt går så trögt när jag känner mej sådan här ... diffust on i hela kroppen... blir väl omslag på väderleken snart ... då brukar det bli så här ... Nej ,nu ska jag försöka komma igång... Ha en skön dag .. Kram!

Solen skiner !!!

Skönt kan tyckas med lite solsken... men jag känner mej rastlös o orolig som sjutton... Vet inte hur många gånger jag börjat på olika saker idag... En tvätt är iallafall på och strax ska jag plocka ur diskmaskinen ..som stått färdig i två dagar.... !!! Ja, det har varit ett företag för mej att få ur den rena disken... Har samlat smutsdisk i diskhon så nu får det inte plats mera där... Har aldrig varit sådan här förr... så jag drar ut på saker o ting... o sedan gnyr på mej själv för jag gjort det . Åkte till Stenungsund på semester !!! Ha, ha vilken semester .. jo , vädret var bra ,varmt o skönt ... men givetvis så blev jag liggande ..fick rulla ur sängen ,kunde knappt gå och armarna ville inte vara med alls.. men Laila en fd. granne hann jag träffa innan jag kunde ta mej hem på fredagen... Dels släppte väl all spänning ...hade ju haft sonen hemma i 4 veckor ...fniss... o lagat mat tyckte jag ..nästan hela tiden.. men så var det ju givetvis inte. Sedan satt jag i bilkö i 45 minpå väg till Stenungsund . Det rullade sakta fram i knappa 10 km... så det gjorde väl sitt till antar jag .. För "kopplingsbenet" vaden , var som en stor kula ,spänd o hård... Ja , jösses vilken sommaer.. den kommer vi sent att glömma både sonen o jag ... Något bra som jag upplevde iallafall var att min hosta blev betydligt bättre på kusten även om jag inte mycket var ute... Åskar är ute mycket nu ... igår kom han inte hem förrän 23.30 o tur var det att det var bra på Tv så jag inte hann bli så värst orolig... för att han dröjde... Nej nu ska jag ut i köket o Du vet vad jag ska göra fast jag inte vill... Ha en bra dag ... Kram!