Regn ,regn o åter ...

regn. Ja , sådant är vädret här i Alingsås trakten... Men vi har ändå haft otrolig tur för det mesta regnet har kommit nattetid.. Idag börjar vattengympan ..det ska bli helt underbart ... Får se hur länge jag kan vara med då jag väntar på två operationer ... Starroperationer i bägge ögonen..( Grå starr) Sedan ska jag operera bort sköldkörteln...Efter det kanske jag kan må som folk igen..fniss... I natt har min lille buskatt ,Åskar , tydligen varit i slagsmål igen ... Han kom hem lite tilltufsad o utan halsband... men när jag var klar i badrummet hade han redan somnat på min säng ... Innan han går ut igen ska jag känna över honom så att han inte går runt med ngn skada ... Katter har ju en viss förmåga att dölja om de har gjort sej illa eller har ont... Tittar nog in senare o skriver mera .. men just nu är tiden påväg att ta slut ..för att sitta vid datorn.. Ha det nu riktigt skönt trots att hösten tar rejäla kliv in i vårt liv... Kramar!!!

När ska jag få ordning på mina...

foton ? Ja, mina foton är i en enda röra i datorn och en hel del når jag inte .. förstår inte hur jag ska komma åt dem helt enkelt... V3et inte hur jag ska hantera fotoprogrammet .. eller om jag ska skaffa ett nytt.. Får väl prata med min son eller syster son.. tror nog att de har svaret..ar en hel del nya foton... men.. ngr fick jag över igår så jag når dem... men...långt ifrån alla.. Idag är det mörkt ute och världen den var då inte alls stor när jag vaknade ..såg inte ens gärdet utanför huset här ... Det är fortfarande väldigt grått.. men dimman är borta o skogen syns bra .. men solen låter vänta på sej... Åskar sover i sonens säng inte ens han vill vara ute.. Jag hoppas jag får bilen från verkstaden idag ... Vattengympan börjar i morgon och det skulle vara underbart att hänga med på den i höst också... Ja, ja, allt har sin gång och det är väl bara att rätta sej efter ... skulle jag tro.. Avslutar här utan ett ordentligt avslut känns det som .. Kanske skriver jag lite till senare idag ... Men önskan om att Du ska få en riktigt härlig dag den kommer iallafall här... o så givetvis en KRAM!

Härligt på altanen...

Men däremot så hittar jag inte den bild som jag ville lägga upp o bloggen.. Så det blir en bild med utsikten från altanen i stället... Tills jag kommit på hur jag ska få fram den rätta bilden... Ha det skönt... Kram