Vaknade till en grå....

morgon ..och klockan var 9.30!!!! Hade sovit så otroligt ... glömt Åskar som var ute.. jo , jag var uppe klockan 6 o tittade efter honom..men då var han inte hemma..o ännu har han inte kommit... Fattar inte varför jag blir så himla orolig när han inte kommer hem på vanliga tider .. Ja, nu vet jag ju inte om han varit hemma o gått igen under morgonen.. och då får jag dåligt samvete ... Verkar som om regnet hänger i luften... men jag hade för mej att solen skulle visa sej idag också och att det under morgondagen skulle bli sämre väder ...men jag kan ju ha fel... Nu står bilen på garage uppfarten.. Fick hämta den igår...Så skönt ,även om jag undviker att köra före operationen... Grävde ner ..mina smultron o min gräslök i går i trädgården... De har ju stått på altanen hela sommaren... och idag kom jag knappt ur sängen så ont i kroppen hade jag ... men med en värktablett blev det betydligt bättre .. måste gräva ner två växter till idag -..mer får det inte bli åt gången för det klarar inte kroppen alls.. Nej ni ska jag in i duschen o sedan börja min dag ... Ha det nu riktigt skönt ..denna fredag... Kram!

Solen gör mej ...

lycklig! Ja, det verkar inte var mycket som behövs för att göra mej lycklig nu för tiden... Solen, min lille älskade kisse ..min lille, store ,älskade son..Det är tre saker som gör mej riktigt lycklig .. men lika orolig om de inte mår bra eller har det bra.. och att solen försvinner...kan göra mej fruktansvärt ledsen... Men hela tiden få jag försöka hålla en svår balansgång på det hela... Just nu är det verkligen blandat för mitt i all lycka så är jag orolig för min ögonoperation ... men varför ska det bli galet för mej... Nej det blir det inte ... Jag ska se fram emot det i stället o på tisdag .så hoppas jag att jag ska börjaa se bra igen... Ja, kanske inte med en gång men.... lite senare... Nu ska jag iallafall sätta igång dagens sysslor .. och det känns bra .. Altandörren står på vid gavel...och Åskar promenerad just ut efter att ha fått torrfoder o go´mat o massor av pussar... Ha nu en jättebra dag ... Kram!

Idag sitter jag...

i vardagsrummet o skriver ... Jag har datorn i knät....Det regnar inte men det är grått ... Åskar ligger i sonens säng o sover ... han brukar ju alltid gå ut igen när han varit inne o ätit .. men inte idag ... Han tycker nog att det börjar bli ruggigt ... Eller så kanske han ville hålla mej sällskap men så blev jag helt plötsligt tråkig när jag satte mej vid datorn... Nu har jag bestämt mej ... Jag ska åka o klippa mej... om min husbilgranne ska in till stan idag ... Tänk nu har min bil stått på verkstad nästan fyra veckor .. på onsdag är det fyra veckor ... känns nästan som jag inte har ngn bil ... så fort jag måste handla .. så blir det att fråga om hjälp... Jag gillar det inte , vill klara mej själv... Idag är det vattengympa... men jag ska inte gå ..sätter mej på motionscykeln istället ... O inte kommer jag att kunna gå på fyra veckor ,sedan kanske det blir sköldkörteloperation också så ngn vatten gympa räknar jag inte med denna terminen.. men sen sa jag igång igen.. Var så säker.. Nej,det vore nog inte så dumt att få gjort disken innan turen till sta´n om den nu blir av... Ha en riktigt härlig dag.. Kram! Foto.. Sonen och Åsa ...min ista hund somvar en Norsk Buhud..