Söndagen är insvept i...

en grå dimma... undrar hur länge den ska vara kvar..o göra världen så liten... Igår låg dimman kvar tills långt fram på eftermiddagen... och det kändes som om ngt drogs åt runt mej,.. Jag tycker inte om vädret allls när det är så här... vill kunna känna att det finns rymd o luft omkring mej.. Enligt mej finns det inga skönare dagar än en klar solig höstdag... då även färgerna i naturen gör att man känner sej lycklig och fri... Sonen kom hem i går så jag får låna hans bil idag för att åka in o handla då jag ännu inte fått min bil från verkstaden. Är rädd för att jag missar vattengympan på tisdag denna vecka också. Har haft så ont i ryggen o knäna de senaste dagarna så jag har inte kunnat ta min dagliga tur på motionscykeln.. på 1 mil.. men idag känns det ngt bättre så då ska jag i allafall cykla 5 km.. Känner mej så nöjd o glad när jag cyklat .... Önskar Dej en fin o skön söndag! KRAM!

Sega dagar....

är det här hos mej..men vad ska jag stressa för ..tycker inte det finns ngn anledning till det ,jag går ju här o skrotar oftast för mej själv .. ja, min lille Åskar (katten) är ju för det mesta med förstås... Sedan har jag ett X boende i sin husbil på tomten... Han hade ingenstans att ta vägen efter det att han o han kvinna brutit upp från varandra .Hans bohag står i ett oanvänt rum på andra våningen och han bor i sin husbil ... Så långt ville jag inte sträcka mej att han skulle få bo här inne... Det hade blivit alldeles för jobbigt ... Jag vill vara ensam och dessutom bor han ju i husbilen då han vistas söderut (Spanien) under vinter halvåret... ..Så han sticker nog snart iväg..Just nu är han hos vänner på västkusten... .Hösten tar tag i landskapet ..allt börjar bli gult o rött o brunt o... ja, helt enkelt de underbara höstfärgerna... Älskar höstens färger men däremot tycker jag inte om kylan... den gör mej så stel... men sedan jag började cykla 1 mil /dag på motionscykeln är det ngt bättre... Ha det nu riktigt gott i dag... Kram!

Hösten är här!

Ja, det är den verkligen...kyligt som bara den är det te trots att solen har varit framme o värmt nästan hela dagen...Har ingen ork till att göra ngn ting... att det blir så är jag ju van vid men lika svårt att acceptera det har jag varje gång... Igår var Åskar i slagsmål ...det var länge sedan nu och jag trodde att katten som han slogs med förr var borta ... men ur ett stort grått jordmoln anade jag en röd katt och så min grå Åskar... jösses vad de vrålade ... Var ute o försökte sära på dem men de struntade fullständigt i mej o for iväg som oljade blixtar... den röda katten först o efter kom Åskar.Ingen större skada på Åskar mer än ngr små ofarliga blessyrer och ett förlorat halsband... Den andra katten fick jag inte tag på trots att jag letade.. Ville ju gärna veta om den var skadad .. och om den behövde hjälp. Idag har Åskar inte varit ute mycket ...inbillar mej att han är rädd för den andra katten... Önskar Dej en riktigt skön lördagskväll.... Foto: Åskar.