Glad Påskafton!

Vaknade till ett underbart solsken... men det är fortfarande väldigt kallt på morgonen....Igår när jag var ut på balkongen för att känna på vädret ...var det helt underbart .. men jag vågade inte sätta mej därute eftersom jag hade en enorm värk .. så det blev sängen istället... Vet inte om det blev bättre av det ..fniss.. Kanske bättre jag varit igång... Idag ska jag iallafall försöka vara igång hela dagen... Sonen kom inte igår på min inrådan.. jag tror att jag inte orkat med att prata så mycket ... Men idag dyker han väl upp jag ska ringa till honom lite längre fram på dagen har jag tänkt... Långfredagen var ju alltid så otroligt lång o tråkig när jag växte upp.. ja, det var väl den för de allra flesta .. men igår då jag låg den mesta tiden av dagen ..gick den fort som bara den... Det är underligt tycker jag ... När jag inte gjorde ngt alls.. så förvann den i ett huj... Här blir inte så mycket mat o pyntande som förr om åren .Det blir verkligen en lugn påsk... Har gjort det så precis som jag vill ha det för en gångs skull... Jag har faktiskt bara tänkt på mej till denna helgen... .när det hjäller pynt o mat.. Hatar att behöva slänga rester ...därför finns det inte så mycket i kylen idag... Åskar är ute ... på sin morgonrunda... Igår låg han mest hela dagen på altanbordet i solen .. han tyckte nog det var skönt i värmen ...för varmt var det mitt i solskenet ...o så kanske åldern (12 år) tar ut sin rätt... Han kanske nöjer sej med att vara hemma lite mera... Nu önskar jag Er alla en riktigt Lugn o skön Påskhelg... Kram! Foto..Minsysters Påsktårta ..Virkad på frihand av henne...Finns alltsåinget mänster (tyvärr).

GLAD PÅSK !

God morgon! Ett underbart solsken.. men det är flera frost grader ...när jag tittade för en stund sedan var det -5... 5 st rådjur hade jag utanför köksbordet när jag kom upp... öppnade dörren för att kolla om Åskar var i närheten ... rådjuren tittade bara upp sen fortsatte de att leta efter ngt ätbart i marken...Det är just det som är så underbart ,tycker jag , att djuren här vänjer sej vid oss som bor här och är aldrig rädda när vi agerar med dörrar eller annat ljud som de har vant sej vid.. Jannes urnsättning blev fin... Jag var upp till kyrkogården i går också o tittade till den lilla graven som finns ett tag till .. o så ska hans namn komma upp på
en platta på en sten ..tillsammans med andra namn ..så småningom..Känns bra att ha honom där ... kan åka upp o "prata" med honom dåd o då när jag saknar honom spom mest.. Tydligen får man också sätta en blomma i gruset runt stenen med namn... Ja det kommer nog bli vackert så småningom ... Nu såg det ut som han var först vid denna långa gjutna sten som namnbrickorna skulle sitta på... Min son ska dyka upp här i dag eller morgon men kommer han idag så blir det nog ganska sent ...eftersom han sover länge på morgonen när han är ledig från jobbet... När jag bäddat o ärklar här med mina morgonsysslor ... ska jag klippa till en t-shirt eller två... får se hur mycket jag får gjort ..men inget annat står på schemat idag .. Ha en riktigt lugn o fin Långfredag... KRAM!

Fortfarande vinter eftersom det snöade i natt...

Hej på Er ! Håller på o städar ..tar mej fem minuter ...I morgon är det gravsättning för Janne.. Skriver man så ? heter det gravsättning? Helt plötsligt blir jag väldigt osäker på vad det heter ... .Janne´s aska ska i allafall grävas ner... så hårt det låter... Blir ledsen när jag tänker på det.. Var på vårdcentralen i morse.. fick antibiotika igen... hade urinvägsinfektion .. denna gången med vita blodkroppar o blod.. Jag känner ju inte när det börjar eftersom jag äter värktabletter... men nu i två dagar har jag kännt av det så det var ju tur jag åkte.. Ingen vattengympa idag alltså o vet inte om jag går nästa gång eftersom det kan bero på vattnet i badet.. Ja, ja.. sånt är livet ,fniss.. Åskar var hemma nu o fikade ..fniss.. sen stack han iväg igen... Han älskar sina rundor härom kring trots flikar o sår på öronen o sår över hela kroppen så går han iväg till samma ställe ..en liten tokig en , skulle jag vilja säga ... Nu när jag äter antibiotika så blir värken betydligt mindre o jag mår jättebra .. Ja, än har det ju inte verkat men jag vet sedan andra gånger .. Mår bra ihela kroppen ..så för mej var det här "jättebra"...även om man inte ska äta antibiotika för ofta.. Nej ,nu är rasten slut... Ha en skön eftermiddag... Kram!

Liknande inlägg