En mulen måndag ....

i mitt lilla paradis... I natt har det tydligen regnat massor .. för utanför på garages uppfarten stod det vattenpölar kvar sedan regnet... Åskar , min lille kisse är ute för andra gången... Han kom in vid sju och var totalt genomvåt... då hade han varit ute i ca dryga 3 timmar... Han väcker mej alltid vid vid tre och det är jag inte så glad åt... men han får som han vill det lilla livet... Gårdagen tillbringade jag mest under ett varmt täcke ... Ja, jag tror jag är en varannandags människa ... En dag jobbar jag som sjutton här o nästa dag är jag totalt slut..o så sover jag en dag o arbetar en dag tiil o så verkar mitt liv rulla på...Men jag är då tacksam att det kan bli ngr dagar som jag är i full gång... bara det att jag aldrig blir färdig ... men jag får lära mej släppa tankarna på det som då ag inte är kapabel till att fixa det... Det är så otroligt skönt att ngn gång kunna jobba fullt ut.. Idag ska jag ge mej på grovköket... att städa upp där bland färgpytsar o verktyg som min son förvarar där ... det är mer en liten verkstad än ett tvättrum... så det är lite mera tungstädat.. men det ska nog fungera ändå... Nu önskar jag Dej en riktigt bra o fin sommardag ... Kram!

Lördags morgon och ...

fortfarande ett underbart väder ... Igår klippte jag den största delen av gräsmattan ..höll på tills ryggen satte stopp... är bara en liten bit kvar att klippa men hoppar över det i dag... ska städa inomhus istället ..Får passa på nu när jag har ett par dagar med de starka värktabletterna... Kan inte äta dem så många dagar i rad då de är vanebildande... Det är så himla skönt att greja då dörrarna kan stå vidöppna... och man samtidigt känner hur luften byts ut inomhus.. Att det ska vara så skönt att få värken dämpad under ngr dagar ... känner mej som en hel människa igen... risken är väl att jag gör en massa som jag egentligen skulle låta bli att göra ..fniss.. som att lyfta för tunga saker när jag får en ide´om att möblera om.. Det får jag ju även när jag har som värst ont men då klarar jag inte av det ... Var hos frissan häromdagen.. och klippte mej kort ...riktig kort ... och visst är det skönt även om jag inte längre passar så bra i det... Mina runda kinder framträder lite väl mycket... nu på äldre da´r.fniss... Min lille Åskar tycker inte det är så roligt att vara hemma när jag inte är ute i trädgården... så då tar han sina långa promenader ... men som igår då jag var ute nästan hela dagen höll han sej hemma... och sprang med mej när jag klippte gräset. Nej nu ska dammtrasan fram ... så jag önskar Dej en riktigt härlig lördag...Kram!

Solen skiner !!!!

Visst är det underbart att solen visar sej igen... I går gav jag upp och började med mina starkaste värkpiller .. har planerat äta dem en vecka så jag kommer i fatt mej här hemma och får klippt gräset ...Har idag en helt annan lust till saker o ting ..när värken minskar ... En lång tid har jag bara suttit eller legat under ett varmt täcke ... då inte de vanliga värktabletterna hjälpt ett jota... Det är nog det här konstiga vädret som ställer till det ... men som sagt nu är käringen igång ige.... Ideérna ploppar upp i skallen och jag vill hitta på så mycket ... det gör det alltid när jag mår bra... och det är så härligt!! Åskar gillar också solen så han är ute o gör sin runda här i omgivningarna... i går var han inomhus väldigt mycket men då hängde regnet i luften och det blåste som bara den... Blåser gör det ordentligt idag också men jag är tacksam o glad åt solen... Skriver nog lite mera senare ... när jag har fått gjort lite sysslor här hemma ... längtar efter att sätta igång nämligen.. Ha en underbar dag ...Kram!